Bekijk de webversie

Wist je dat wij regelmatig een artikel plaatsen op bouwnu.nl?

Klik op Nieuws voor alle artikelen. 

 


Wanneer is een review betrouwbaar?

We lezen ze allemaal; reviews die iets zeggen over een hotelaccommodatie, over de service en kwaliteit van een restaurant of over de duurzaamheid van een product. En ja, ook over de prestaties van bouwbedrijven. Als klant vind je ze waardevol, het is immers de mening van een klant die je voorging. Maar hoe betrouwbaar zijn die reviews eigenlijk? Lees meer >>

 

Waar moet ik op letten bij oplevering van mijn nieuwbouwwoning?

Hè hè... de eindstreep is bereikt! Het is tijd om de sleutel in ontvangst te nemen en je eindelijk te gaan settelen in het droomhuis. Ho, stop, eerst de (voor)oplevering nog. Lees meer >>

 


Woning verbouwen? 7 tips voor de financiën!

Veel mensen besluiten te gaan verbouwen. Dat brengt een hoop zaken met zich mee. Hoe kun jij voorkomen dat je geld op is, maar je huis er als een openluchtmuseum bij staat? Je wilt natuurlijk niet dat je jezelf en je gezin opzadelt met een hoop stress door een huis dat niet af is. Bereid je daarom goed voor met deze 7 tips van Van Bruggen Adviesgroep. Lees meer >>

 

Hoe jouw stofzuiger je verbouwing overleeft, tuintips van Lodewijk Hoekstra, gave foto's van nieuwbouwwoningen of bijzondere verbouwingen? Volg ons op Pinterest!

 

  

Wist je dat ...

 

… er bijna 4.000 aannemers op bouwnu.nl staan? Zo is er altijd wel één te vinden die kan wat jij nodig hebt.

 

… al bijna 14.000 consumenten een review hebben gegeven over hun aannemer? Doe je voordeel met de ervaringen van anderen.

 

… je aannemers beoordeelt op basis van halve sterren? Hierdoor zie je nog beter de verschillen in score tussen de aannemers!

 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered bij KlantenVertellen