Steeds meer consumenten zoeken via bouwnu.nl naar meer informatie over de (ver)bouwer die zij willen inhuren of waarvan zij een nieuwbouwwoning hebben gekocht. Inmiddels staat de teller op 11.000 reviews! Hoe sta jij op bouwnu.nl? Heb je hulp nodig met het goed inrichten van je profiel? Neem met ons contact op via 013-203 20 33, we helpen je graag!

 

Score bouwnu.nl

Met het EIB (Economisch Instituut Bouwnijverheid) is onderzocht wat de beste manier is om jouw totale cijfer op bouwnu.nl te berekenen zodat de consument snel de juiste aannemer vindt. Aanpassingen hiervoor worden binnen een paar weken doorgevoerd. Onderstaand de belangrijkste veranderingen.

 

Score verandert

Op dit moment tellen alle reviews die op bouwnu.nl staan even zwaar mee. Straks wordt met een weging het cijfer op bouwnu.nl berekend. Reviews uit de afgelopen 12 maanden tellen voor 50% mee, afgelopen 13 tot en met 24 maanden voor 30% en 25 tot en met 36 maanden voor 20%. 

 

Zoekresultaten

Bouwers die met een 10 en een paar reviews bovenin de zoekresultaten staan, zullen zakken qua vindbaarheid. Om bovenaan in de zoekresultaten te komen moet je minimaal 10 reviews uit de afgelopen 3 jaar hebben. Na deze groep tonen we de bouwers met minder dan 10 reviews uit de afgelopen 3 jaar en daarna volgen bouwers zonder reviews.

 

Geen score meer zichtbaar

Voor een aantal bouwers betekent dit dat hun score op bouwnu.nl niet meer wordt getoond. De reviews zijn dan ouder dan 3 jaar. Deze reviews blijven nog wel zichtbaar in het profiel maar tellen niet meer mee in het cijfer.

 

Ook een tip? Contact ons via info@bouwnu.nl, 079 – 325 22 77, Twitter of Facebook. 

 

Reviewkaartjes

 

In de vorige nieuwsbrief hebben we onze gratis reviewkaartjes gepromoot en ze worden nu met bosjes aangevraagd! Vandaar dat we er nogmaals aandacht aan willen besteden. Vertel de klant in het oriënterende gesprek al over de reviews die over jullie op bouwnu.nl staan. Volgens Yelp.nl vervolgt 72% van de consumenten immers hun aankoop na het lezen van goede reviews. Heeft de klant eerder van bouwnu.nl gehoord, zijn zij eerder geneigd een review achter te laten. Een kaartje dat je bij de klant achterlaat, helpt daar zeker bij! Klik hier om deze gratis kaartjes te bestellen.

 

 

Knop misbruikmelding

 

In een enkel geval komt het voor dat de reviewgever zich niet houdt aan de regels. Hij/zij gebruikt bijvoorbeeld scheldwoorden of noemt mensen bij naam en toenaam. Ook kan het zijn dat de reviewgever geen klant is. In dit geval kan je via het systeem een melding maken. Log in en ga naar 'reviews' en dan 'reageren op reviews'. Naast iedere beoordeling staat een vlaggetje. Als je daarop klikt, wordt deze rood en verschijnt onder de review een toelichtingsveld waarin aangegeven kan worden waarom de review niet aan de regels voldoet. 

 


 

Vragen? Contact ons via support@bouwnu.nl, 079 – 325 22 77, Twitter of Facebook. 

 

Wist je dat ...

... we nu op 11.000 reviews staan.

 

... bouwnu.nl meer dan 8.800 bezoekers de afgelopen maand had.

 

... steeds meer bedrijven starten met ons Plus-pakket.

 

De gratis vermelding op bouwnu.nl heet vanaf nu een Lite pakket. Hiermee kun je je eigen bedrijfspagina invullen en 100 klanten om een review vragen. Naast deze Lite versie bieden we ook een Plus en een Pro pakket aan.

 

Met het Plus-pakket kun je o.a. 

onbeperkt klanten uitnodigen voor een review, zelf vragen toevoegen en gebruik maken van de Google rating. Het Plus pakket kost €495,- per jaar. Meer weten?

013 - 203 20 32 E support@bouwnu.nl 

Het Pro pakket biedt naast alle voordelen van het Plus pakket ook uitgebreide klant-tevredenheidsonderzoeken voor nieuwbouwprojecten.

Meer weten?

T 079 - 325 22 77 E info@bouwnu.nl 

Kijk ook eens op dit handige overzicht waar we alle verschillen voor je op een rij hebben gezet. 

 

 

 

Fijne vakantie!

In regio's zuid en midden is de schoolvakantie al begonnen. Wij werken deze zomer door en zijn gewoon voor jullie bereikbaar.

 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jouw heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen