Genomineerden Beste (Ver)Bouwer van het Jaar 2020 zijn bekend

Voor de vijfde keer op rij organiseert de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste (Ver)Bouwer van het Jaar. Er zijn drie podiumprijzen per categorie; Beste Bouwer (50 of meer reviews), Beste Bouwer (10 tot en met 49 reviews) en Beste Verbouwer (10 of meer reviews)...

 

Uitreiking

De uitreiking van deze felbegeerde prijzen zal anders zijn dan bij de voorgaande edities, waar we onder meer flink uitpakte op de Bouwbeurs (in 2019) en live in de uitzending van BNR Nieuwsradio (in 2020). Maar, ook dit jaar hebben we een manier gevonden om de winnaars een podium te geven! Net zoals bij elke prijsuitreiking gaat het bekendmaken van de genomineerden daaraan vooraf. Hieronder sommen we de bouwbedrijven die het volgens de consument ‘uitstekend’ doen op.

 

De genomineerden (in willekeurige volgorde):


Beste Bouwer 2020 (10 tot en met 49 reviews):

 

beste bouwer 2020 10 tot 50 reviews

 

  • Bouwbedrijf Westerhof B.V.
  • M2 Bouw
  • Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.

 

Beste Bouwer 2020 (50 of meer reviews): 

 

 

 

  • Bot & van der Ham - ThuisinBouwen
  • HMU Olsthoorn - ThuisinBouwen
  • Heilijgers

 

Beste Verbouwer 2020 (10 of meer reviews):

 

 

 

  • Aannemersbedrijf Goudriaan B.V.
  • Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.
  • Hammink Bouw en Vastgoed service bv
 

Door klanten beoordeeld

Net zoals jouw bouwbedrijf profileren duizenden andere aannemers die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Zoals je weet, geven klanten op verschillende punten een cijfer, waarbij tevens een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

 

Reviews over nieuwbouw en verbouw

Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in de nieuwbouw als verbouw kunnen feedback krijgen op deze twee expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2020 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews over nieuwbouw en verbouw.

 

Eervolle prijs, vakblad De Aannemer en meer...

In de week van 15 februari brengt bouwnu.nl een bezoek aan de drie winnaars, de bedrijven die in de drie categorieën op de eerste plaatst zijn geëindigd. De Beste Bouwers & Beste Verbouwer ontvangen niet alleen een oorkonde en een award, maar tevens een promotiepakket met onder meer gepersonaliseerde visuals, e-mailhandtekeningen en persberichten. En, vakblad De Aannemer zal de drie winnaars uitgebreid interviewen en fotograferen voor een artikel in de printuitgave van maart.

 

In 2021 kan dus niemand om deze kwalitatieve winnaars heen!


 

Wil je volgend jaar ook kans maken op een prijs?

Elk bedrijf met minimaal 10 nieuwbouw of verbouw reviews, gegeven in 2021, doet automatisch mee. We zien dat reviewgevers niet altijd heel secuur zijn in het aangeven of het een verbouw of nieuwbouw project betreft, houd dit zelf goed in de gaten. Mocht dit niet correct in een review staan, neem dan met ons contact op. De score waarnaar we kijken is het gemiddelde van alle verbouw- of nieuwbouwreviews uit dat jaar. Wil je graag hulp bij het opstarten van het verzamelen van reviews? Neem dan met ons contact op via 013 - 203 20 33 of support@bouwnu.nl.


 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen