Genomineerden #BesteBouwer & #BesteVerbouwer

Voor de derde keer op rij organiseren we de verkiezing van de Beste Bouwer & Beste Verbouwer van het jaar. De uitreiking vindt plaats tijdens De BouwBeurs in het Nieuwscafé (de stand van vakblad De Aannemer), op donderdag 7 februari 2019 om 11:00 uur in Jaarbeurs Utrecht.

Bekijk wie de genomineerden zijn >>

 

Jouw werk op Pinterest promoten?

 

We delen dagelijks leuke en opmerkelijke reviews op Twitter, we posten relevante content op Facebook en zijn ook gestart met 'pinnen' op Pinterest! Op Pinterest draait het om foto's waar je consumenten mee wilt inspireren en verleiden. Daarom plaatsen we graag fotografie van jouw werk. Wil je ons laten weten of we de foto's van jouw bedrijfspagina op bouwnu.nl mogen 'pinnen' op Pinterest? Dat kan via info@bouwnu.nl

 

 

Ben je zelf ook actief op Pinterest, vergeet ons dan niet te volgen. 

 

VIDEO | Geslaagde verbouwing in Pijnacker

BouwGarant laat met regelmaat klanten aan het woord over hun deelnemers. Niet alleen heel transparant, maar ook inspirerend voor (potentiële) kopers! Daarom delen we deze verhalen ook bij ons op het platform. Bekijk de video van Erica Harteveld die vertelt over de verbouwing van haar huis in samenwerking met Meerbouw Pijnacker.

 

 

Bekijk de video >>

 

Het belang van reviewmarketing volgens M2 Bouw

Maar liefst 80% van de consumenten laat zich beïnvloeden door reviews voordat hij of zij een aanschaf doet. Het is voor klanten steeds gebruikelijker zelf een recensie achter te laten op een betrouwbaar platform. Voor de bouwsector is dat bouwnu.nl, zo vindt ook M2 Bouw die reviews als de meest eerlijke reclame voor het bedrijf ziet.

Lees verder >>

 

Hoe 'persoonlijker' hoe beter!

Met een gepersonaliseerde e-mailhandtekening laat je echt iets achter. De ontvanger krijgt een positief beeld van jouw bedrijfsvoering wanneer je jouw score op bouwnu.nl deelt. Niet alleen de inhoud van de mail is belangrijk, het is als communicatiemiddel tevens een contactmoment met jouw klant. We geven je graag een voorbeeld van een e-mailhandtekening:

Interesse? Stuur ons een mail info@bouwnu.nl.

 

Practice what we preach

Je stelt je open en kwetsbaar op door met jouw bedrijf op bouwnu.nl vindbaar te zijn zodat je reviews kunt ontvangen. Wij doen dat nu ook door jou te vragen een recensie te geven over ons.

Wat is jouw mening over bouwnu.nl? >>


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jouw heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen