Lees snel verder wie er dit jaar genomineerd zijn voor de Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2019 en hoe jij volgend jaar ook kanshebber op deze prijs kunt worden!

 

Uitreiking Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2019

Voor de vierde keer op rij organiseert de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar. De uitreiking vindt plaats op 2 maart 2020. 

Na de bekendmaking gaan de drie nummers 1 rechtstreeks de radiostudio in van BNR Nieuwsradio en volgt een interview in het programma BNR Bouwmeesters. Nu rijst de grote vraag: wie gaan er met de felbegeerde titels vandoor?!

 

Elk bedrijf met minimaal 10 reviews (gegeven in 2019) op het gebied van nieuwbouw of verbouw maakt kans op één van deze titels. De score is het gemiddelde van alle verbouw- of nieuwbouwreviews. En, het mag voor zich spreken dat het bedrijf zich presenteert op bouwnu.nl.

 

Genomineerden Beste Bouwer 10 tot 50 reviews

De genomineerden voor de categorie Beste Bouwer 10 tot 50 reviews zijn

(in willekeurige volgorde):

  • M2 Bouw
  • Kuipers & Koers Bouw B.V.
  • Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.

 

 

Genomineerden Beste Bouwer 50 reviews en meer

De genomineerden voor de categorie Beste Bouwer 50 reviews en meer zijn (in willekeurige volgorde):

  • Rehorst Bouw B.V.
  • Bot & van der Ham - ThuisinBouwen
  • Trebbe Wonen B.V.

 


 

Genomineerden Beste Verbouwer

De genomineerden voor de categorie Beste Verbouwer zijn 

(in willekeurige volgorde):

  • Cammeraat Bouwtechniek
  • Timmer- en Aannemingsbedrijf A. Goudriaan en Zoon
  • Kuipers & Koers Bouw B.V.
  • Bouwbedrijf E.H. de Vries BV

 


 

Volgend jaar ook meedoen?

Elk bedrijf met minimaal 10 nieuwbouw of verbouw reviews, gegeven in 2020, doet automatisch mee. We zien dat reviewgevers niet altijd heel secuur zijn in het aangeven of het een verbouw of nieuwbouw project betreft, houd dit zelf goed in de gaten. Mocht dit niet correct in een review staan, neem dan met ons contact op. De score waarnaar we kijken is het gemiddelde van alle verbouw- of nieuwbouwreviews uit dat jaar. Wil je graag hulp bij het opstarten van het verzamelen van reviews? Neem dan met ons contact op via 013 - 203 20 33 of support@bouwnu.nl.

 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen