Een nieuwe score

De nieuwe scoreberekening die door het EIB (Economisch Instituut Bouwnijverheid) is geadviseerd is geïmplementeerd. Het kan zijn dat je score op bouwnu.nl wat hoger of lager is geworden.

 

Gewogen

Voorheen telden alle reviews die op bouwnu.nl stonden even zwaar. Op dit moment wordt de score met een weging berekend. Reviews uit de afgelopen 12 maanden tellen voor 50% mee, afgelopen 13 tot en met 24 maanden voor 30% en 25 tot en met 36 maanden voor 20%. 

 

Zoekresultaten

Bouwers die met een 10 en een paar reviews bovenin de zoekresultaten stonden, zijn gezakt qua vindbaarheid. Om bovenaan in de zoekresultaten te komen moet je minimaal 10 reviews uit de afgelopen 3 jaar hebben. Na deze groep tonen we de bouwers met minder dan 10 reviews uit de afgelopen 3 jaar en daarna volgen bouwers zonder reviews.

 

 

Geen score meer zichtbaar

Bij een aantal bouwers is de score op bouwnu.nl verdwenen. De reviews van de bouwer zijn dan ouder dan 3 jaar. Deze reviews blijven vanzelfspreked nog wel zichtbaar in het profiel maar tellen niet meer mee in het cijfer en zijn grijs gemaakt. Op deze manier is ook visueel een duidelijk onderscheid.

 

Vragen? Lees hier de uitgebreide toelichting of bel ons via 079 - 325 22 77

 

Al eens gedacht aan...

... een gepersonaliseerde e-mailhandtekening? Je kunt met een e-mail meteen positief bijdragen aan het imago van het bedrijf door de handtekening aan te passen. Niet alleen de inhoud van de mail is belangrijk, het is als communicatiemiddel tevens een contactmoment met jouw klant. Als je in de e-mailhandtekening subtiel aangeeft hoe andere klanten jouw prestaties beoordelen, geeft dat een positief beeld bij de (potentiële) klant.

Voorbeeld

 

Handige weetjes en tips

Big data, nieuwsberichten, alerts en social media posts. We worden overspoeld met weetjes via verschillende kanalen en het is soms lastig filteren wat nu écht relevant is. Daarom houdt bouwnu.nl het graag simpel en publiceren we in een vast ritme tips waar jouw consument en wellicht jijzelf iets aan hebben. In ons nieuwsoverzicht vind je de 5-tips-artikelen met de meest recente 6 tips voor verbouwen in de herfst.


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jouw heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen