Pinterest wordt door consumenten vaak gebruikt om creatieve uitspattingen meer vorm te geven. Ook voor klussen in en rondom het huis. Bouwnu.nl heeft allerlei nieuwbouwwoningen en verbouwingen ter inspiratie op Pinterest gezet, met natuurlijk de link naar de bouwer die het heeft gerealiseerd. Bijvoorbeeld voor Meerbouw Pijnacker, Westerbroek Bouw & Onderhoud, Finnhouse Houtbouw, Bouwbedrijf Ruud de Groot en ThuisinBouwen. Wil je ook dat we jouw projecten op Pinterest zetten? Stuur ons dan een mail. 

 

Nu nog sneller een match met een consument!

Consumenten willen graag weten hoe bouwers in hun omgeving het doen, in algemene zin en op deelscores en specifieke werkzaamheden. Daarom zijn de plaatselijke pagina's aan bouwnu.nl toegevoegd! Via deze link kom je eerst op de Nederland-pagina en vanaf die kaart kun je verder klikken naar een provincie, gemeente of plaats.

 

Nieuwe manier van zoeken

Consumenten kunnen via deze pagina's veel beter een aannemer vinden die bij hen past. Hechten zij bijvoorbeeld veel waarde aan een goed advies in het begintraject, dan kunnen zij heel specifiek zien welke aannemer in hun buurt het beste scoort op dat onderdeel.

 

Google

Deze plaatselijke pagina's noemen we ook wel landingspagina's. Als een consument in Google zoekt op 'aannemer Leidschendam-Voorburg', dan verschijnt deze pagina in de zoekresultaten. Zo kan de consument vrijblijvend een aannemer zoeken zonder dat zij, via de bekende betaalde sites, eerst een opdracht moeten uitzetten.

 

 

Bouwnu.nl staat nu al op de eerste pagina van de Google zoekrestultaten, wanneer wordt gezocht op 'aannemer Leidschendam-Voorburg'. Ditzelfde geldt voor onder meer de combinatie van 'aannemer' en 'Noord-Holland', 'Overijssel', 'Zoetermeer', 'Drechterland', 'Noord-Brabant', 'Zuid-Holland', 'Uden' en 'Wolvega'.

 

Meer bezoekers

De pagina's staan sinds kort online, dus Google heeft nog even nodig om ze hoog te indexeren. Het is slechts een kwestie van tijd om in de zoekresultaten te stijgen. Hoe meer bezoekers op de pagina klikken, hoe belangrijker Google die betreffende pagina vindt. Google hecht veel waarde aan unieke informatie en ook daar zorgt bouwnu.nl voor! Zo timmeren we online hard aan de bekendheid van dé vergelijkingssite in de woningbouw: bouwnu.nl. 

 

Gratis reclame 

Alle bouwers die reviews op bouwnu.nl hebben, staan op deze pagina's. Heb je nog geen reviews en wil je graag starten? Mail ons dan via support@bouwnu.nl of bel naar 013 - 203 2033.

 

Mijlpaal: meer dan 17.000 reviews

De 17.000e review op bouwnu.nl werd vorige maand gegeven door een tevreden koper van een nieuwbouwwoning. Vraag jouw klanten ook om een review; zij vertellen over hun ervaring met jouw bedrijf, delen jouw unique selling points aan potentiële nieuwe klanten! Het basis pakket is gratis. We helpen je graag met opstarten! Mail ons via support@bouwnu.nl of bel naar 013 - 203 2033.

 

Betere beoordeling? Zó kun je in waardering stijgen

Communicatie. Het is een proces van informatie-uitwisseling. Er is sprake van een zender, een boodschap en een ontvanger. En vaak ook vice versa; dan spreek je van een conversatie. Dit principe is zo oud als de mens, en tóch gaat het in alle intermenselijke contacten met regelmaat finaal mis op dit vlak. Ook in zakelijke trajecten, zoals bij de (ver)bouw van een woning. Hoe dat kan en hoe we er voor-eens-en-voor-altijd bewuster mee om kunnen gaan, vertelt Arthur Pereboom, consultant strategy management en docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Lees verder >>

 


 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen