Steeds meer aannemers mailen ons hun foto's voor Pinterest. Net als Mark van Lier Aannemersbedrijf B.V. en Invano Bouw. De 'Pins' klikken door naar de bedrijfspagina van de aannemer op bouwnu.nl. Wil jij ook dat wij jouw projecten met mooie foto's onder de aandacht brengen? Mail ons dan jouw foto's.

 

Anneke Witte: “Extra zekerheid consument = meer vertrouwen in de bouwer”

In deze rubriek vertellen partners waarom zij zich als ambassadeur van dé vergelijkingssite in de woningbouw presenteren. Het belang van bouwnu.nl wordt deze keer uitgelegd door Anneke Witte, directeur stichting Bewuste Bouwers. Lees verder >>

 

 

Experts van Van Bruggen Adviesgroep delen kennis op bouwnu.nl 

De eerste artikelen zijn gedeeld: bouwnu.nl helpt de consument op de website van de financiële dienstverlener en vice versa! Zo legt Van Bruggen Adviesgroep in deze eerste bijdrage uit waar je in financieel opzicht aan moet denken bij een verbouwing van je woning. Lees verder >>

 

Van stickers naar lekkers

We vinden het zó leuk en goed dat jouw bedrijf autostickers van bouwnu.nl heeft besteld en jullie nu trots rondrijden met jullie gemiddelde cijfer op bouwnu.

Daar staan we graag even bij stil.
Want, we gunnen je niet alleen de positieve aandacht op de weg: ‘Hé, dat bouwbedrijf scoort goed op bouwnu!’, maar ook op kantoor: ‘Wat fijn, onze eigen promotie wordt beloond!

Natuurlijk geldt ook hier dat je er eerst iets voor moet doen, namelijk:

  1. Maak een leuke foto waarop de geplaatste sticker op de auto/bus goed te zien is!
  2. Vertel ons waarom je als bouwbedrijf op bouwnu.nl zou moeten staan (wij weten het al, maar vinden het vooral leuk om te horen!)
  3. Mail dit naar info@bouwnu.nl.

 

De vijf leukste foto’s & redenen voor deelname aan bouwnu.nl worden beloond met een heerlijke grote taart voor het bedrijf!!

 

De actie loopt tot 1 juli a.s. 

Van stickers naar lekkers dus :)

 

'Klantbeleving is het enige dat telt'

Bot & van der Ham - ThuisinBouwen nam zes jaar geleden afscheid van de traditionele aannemerij. Sindsdien staat de klant centraal, bij wie alle zorg en stress rondom de aankoop van een woning wordt weggenomen. De nieuwe manier van kijken loont. Lees meer >>

 

Gebruik de vakantieperiode!

Vergeet je niet, ondanks de vakantiedrukte die voor de deur staat, al jouw klanten uit te nodigen een review te plaatsen? Juist in de vakantie nemen mensen daar graag even de tijd voor. Heb je hulp nodig, dan helpen wij je graag! 😊! Bel ons op 013 - 203 20 33.

 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen