Wil je inloggen op bouwnu.nl dan staat de button 'Aannemers' vanaf nu ook bovenaan de homepage. Vervolgens zie je de bovenstaande afbeelding verschijnen en kun je net zoals voorheen met je e-mailadres en wachtwoord inloggen. 

 

 

Professionele foto’s van jouw projecten op Bouwnu.nl. Wij helpen je met een eerste gratis fotoshoot.

 

De kracht van beeld is al lang bekend. En dat zie je overal terug. Websites en social media bestaan tegenwoordig vooral uit foto’s. Naast consumentenreviews op bouwnu.nl willen consumenten als het gaat om (ver)bouwen ook voorbeelden zien van het werk dat jullie dagelijks maken. Werk waar jullie trots op zijn. Bouwnu.nl wil jullie helpen om meer foto’s te verzamelen van het mooie werk dat jullie realiseren met een eerste gratis fotoshoot. Ben jij diegene die deze gratis fotoshoots op locatie, die wij via Looqify mogen weggeven, wil hebben? Per fotoshoot ontvang je gemiddeld 20-25 foto’s. Uiteraard mag je de foto’s gebruiken zoals jij wil, op bouwnu.nl, je eigen website of anders. Ben jij een bestaande klant met een Lite, Plus of Pro (SKB'ers) pakket? Als blijk van onze waardering maak je dan kans op één van de fotoshoots. Meld je vóór 5 december aan en wij verloten onder de inzendingen 6 fotoshoots. 

Heb je al reviews op bouwnu.nl, maar geen pakket waarbij je foto’s kan plaatsen? Sluit die dan af vóór 5 december en maak kans op 1 van nog eens 6 geweldige fotoshoots van Looqify. Meld je aan via info@bouwnu.nl. 

Trebbe

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren, met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Hun ambitie is duidelijk: Nederland mooier maken door duurzame en gezonde leefomgevingen te creëren. Hun klanten, waaronder de uiteindelijke bewoners, zijn daarbij het belangrijkste. En dat zij van zich laten horen, blijkt uit de vele klantreviews op bouwnu.nl. Inmiddels zijn het ruim 1.000 reviews, en de cijfers liegen er niet om. Lees verder >>

 

 

15.000 reviews geplaatst!

Weer een mijlpaal voor bouwnu.nl, 2 oktober ontvingen wij de 15.000e review van een consument! In dit geval door een tevreden klant uit Hoogblokland over de prestaties van Selekthuis. Lees verder >>

 

 

Beste (Ver)Bouwer 2019

Voor de vierde keer op rij organiseren we de verkiezing van de Beste (Ver)Bouwer van het Jaar. De uitreiking vindt plaats in februari 2020. Nu rijst de grote vraag: wie gaan er met de felbegeerde titels vandoor?! Vorig jaar waren dit:

  • M2 Bouw
  • Bot & van der Ham - ThuisinBouwen
  • Aannemersbouwbedrijf van der Helden

 

Wil jij dit jaar kans maken en ook het logo van Beste (Ver)Bouwer achter je naam in de zoekresultaten op bouwnu.nl, lees dan hier hoe je kans maakt >>

 


 

Meerbouw Pijnacker: "Reviewmarketing kan net dat laatste zetje zijn"

In april 1981 zag Meerbouw Pijnacker het licht. Nu, bijna 40 jaar later, voert oprichter Rinus van der Meer nog steeds directie. Frank, de zoon van Rinus, werkt inmiddels volop mee. En de zaken gaan goed. Er is zoveel werk dat er een wachttijd van één jaar geldt. Tussen de klantbezoeken door spreken we Frank van der Meer over hun ervaringen met reviewmarketing. Lees het hier >>


 

Quarantaine

Sinds deze zomer zie je als je bent ingelogd in het dashboard, bij reviews met een onvoldoende als totaal score, de melding ‘In Quarantaine’ staan:

Wat houdt dat in:

  • Indien een consument een onvoldoende als totaal score geeft, dan gaat deze review een week in quarantaine.
  • Er gaat een melding naar de consument dat de review in quarantaine gaat.
  • Na 7 dagen wordt de review automatisch gepubliceerd. Datum bij de gepubliceerde review op bouwnu.nl, is de publicatie datum (en niet de datum van invullen review). Deze wijziging is afgestemd met de Autoriteit Consument en Markt (ACM).
  • Je kunt, indien gewenst, de review al eerder binnen deze 7 dagen via een buttton in jouw account forceren voor publicatie.

 

Voor meer info kan je bellen 013 203 2033 of mailen naar support@bouwnu.nl

 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen