Wie wordt Beste Bouwer 2018 & Beste Verbouwer 2018?

Voor de derde keer op rij organiseren we de verkiezing van de Beste Bouwer van het Jaar. Er zijn drie podiumprijzen per categorie. De uitreiking vindt plaats tijdens De BouwBeurs op de stand (het Nieuwscafé) van vakblad De Aannemer, op donderdag 7 februari 2019 in Jaarbeurs Utrecht.

Nu rijst de grote vraag: wie gaan er met de prijzen vandoor?!

Lees hier wat de voorwaarden zijn voor deelname >>

 

Autostickeractie van start

Ben je trots op het cijfer dat je krijgt op bouwnu.nl, dan hebben wij leuk nieuws. Als je minimaal 10 reviews hebt ontvangen, kun je bij ons transparante busstickers bestellen met daarop jouw score. Graag ontvangen wij uiterlijk 14 december de bestelling zodat je in 2019 trots rond kunt rijden met het mooie cijfer dat klanten jouw bedrijf hebben gegeven.
Informeer hier naar de prijzen of bestel direct >>


 

 

 

VIDEO | Koper nieuwbouw over Van Calkar

BouwGarant laat met regelmaat klanten aan het woord over hun deelnemers. Niet alleen heel transparant, maar ook inspirerend voor (potentiële) kopers! Daarom delen we deze verhalen graag bij ons op het platform. Bekijk hier de aftrap: een video over het werk van Bouwbedrijf van Calkar.
Bekijk de video over Bouwbedrijf Van Calkar >>

 

Leren van woonbelevingscentrum LIV

Een groep woningbouwers was in november te gast bij LIV, een uniek woonbelevingscentrum in Nijmegen dat wordt ‘gedragen’ door Trebbe Wonen, KlokGroep, Eigenhuis Groep en Van der Sluis Technische Bedrijven. Hoe zien zij de klantreis, hoe gaan ze om met keuzestress bij kopers van nieuwbouw?
Lees het hier >>

Nu ook halve sterren in de beoordeling

                                

Vanaf nu kan de consument ook 'halve sterren' geven in de review over zijn bouwer. Dat betekent dat hij niet alleen de prestaties van de aannemer met een 2, 4, 6, 8 of 10 kan beoordelen, maar - conform het advies van het EIB - met de waarden 1 tot en met 10. Lees meer >>

Persoonlijke oproep; bedrijvenpanel

Hoe zou je het vinden om onderdeel uit te maken van het bedrijvenpanel van bouwnu.nl? We vragen dan niet alleen jouw mening over zaken waar we ons intern mee bezighouden (zoals website optimalisatie, promotie en doorontwikkeling van het platform), maar we sparren ook graag over de onderwerpen waar jij je mee bezighoudt. Meld je hier aan >>


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jouw heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen