Bekijk de webversie

Pinterest wordt door consumenten vaak gebruikt om creatieve uitspattingen meer vorm te geven. Ook voor klussen in en rondom het huis. Wij hebben allerlei nieuwbouwwoningen en verbouwingen ter inspiratie op Pinterest gezet. Het aantal dat onze pins in hun tijdlijn voorbij ziet komen, neemt in een rap tempo toe! Klik hier om alle projecten te bekijken.

 

Nu nog sneller een match met een bouwer in jouw regio!

 

Bouwnu.nl heeft plaatselijke pagina's gelanceerd zodat de toppers in jouw buurt nog beter vindbaar zijn! Via deze link kom je eerst op de Nederland-pagina en vanaf die kaart kun je verder klikken naar een provincie, gemeente of plaats.

 

Nieuwe manier van zoeken

Als consument kun je dus via deze pagina's veel beter een aannemer vinden die bij je past. Hecht je bijvoorbeeld veel waarde aan een goed advies van jouw aannemer in het begintraject, dan kun je heel specifiek zien welke aannemer in jouw buurt het beste scoort op dat onderdeel.

 

Google

Deze plaatselijke pagina's noemen we ook wel landingspagina's. Als je in Google zoekt op 'aannemer Leidschendam-Voorburg', dan verschijnt deze pagina in de zoekresultaten. Zo kun je vrijblijvend een aannemer zoeken zonder dat eerst een opdracht uitgezet moet worden, wat veelal het geval is via de betaalde sites.

 

Google hecht veel waarde aan unieke informatie en dat zien we dan ook terug in de ranking van deze pagina's. Ze staan sinds kort online en bouwnu.nl staat nu al op de eerste pagina van de Google zoekrestultaten, wanneer je zoekt op  'aannemer Leidschendam-Voorburg'. Ditzelfde geldt voor onder meer de combinatie van 'aannemer' en 'Noord-Holland''Overijssel', 'Zoetermeer''Drechterland''Noord-Brabant''Zuid-Holland''Uden' en 'Wolvega'.

 

Mijlpaal: meer dan 17.000 reviews

De 17.000e review op bouwnu.nl werd vorige maand gegeven door een tevreden koper van een nieuwbouwwoning. Deel ook je ervaring met anderen! Het is fijn te weten wat mensen van de prestaties van een bouwer of verbouwer mogen verwachten. Of doe er zelf je voordeel mee, als je van plan bent te gaan verbouwen deze zomermaanden.

Vind vergelijk of beoordeel >>

 

Video | Het verhaal van Franca en Rik

 

Verhalen van anderen zijn niet alleen heel transparant, maar ook inspirerend voor (potentiële) kopers! Daarom delen we ze graag! Deze keer vertellen Franca en Rik over de samenwerking en hun ervaring met Aannemersbedrijf Den Hollander.

Bekijk de video >>

 


Vier manieren om je verbouwing te financieren

Heb je net de sleuteloverdracht gehad en mag je nu 'aan de klus'? Of erger jij je al even aan bepaalde zaken in je huidige woning en is het nu tijd om het bouwteam binnen te laten? Wat je situatie ook is, een verbouwing kan stiekem in de papieren lopen. Geen nood, er zijn verschillende manieren om het te financieren en je kunt die opties ook nog combineren ook!

Lees verder >>


Beste (Ver)bouwers 2019 zijn bekend  

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in de nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. De prijzen worden toegekend aan de beste bouwer nieuwbouw 10 tot 50 reviews en 50 reviews en meer en aan de beste verbouwer van 10 reviews en meer.

Lees hier wie de winnaars zijn >>

 

Practice what we preach

Bedrijven stellen zich open en kwetsbaar op door met hun bedrijf op bouwnu.nl vindbaar te zijn en beoordeeld te kunnen worden. Wij doen dat nu ook door te vragen een recensie te geven over onze website bouwnu.nl.

Wat is jouw mening over bouwnu.nl? >>

 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered bij KlantenVertellen