Bouwnu.nl wenst iedereen een heel mooi en gezond 2021! 

 

200.000 bezoekers in 2020

Nog voor het einde van het jaar kunnen wij trots melden dat we in 2020 200.000 bezoekers op onze website hebben ontvangen!

 

De onlangs toegevoegde plaatselijke pagina's hebben daar zeker aan bijgedragen! Als een consument in Google zoekt op 'aannemer Leidschendam-Voorburg', dan verschijnt deze pagina in de zoekresultaten. Zo kan de consument vrijblijvend een aannemer zoeken zonder dat hij, via de bekende betaalde sites, eerst een opdracht moet uitzetten.

 

 

Busstickers

Al diverse aannemers rijden rond met het gemiddelde cijfer dat zij op bouwnu.nl hebben behaald. Met deze op maat gemaakte sticker laat je niet alleen aan potentiële klanten zien wat je score is, maar ook laat je zien dat je trots bent op jouw medewerkers.

 



Ook interesse in autostickers en heb je minimaal 10 reviews in de laatste drie jaar.

 

Tarieven

  • Pro-leden (SKB’ers): gratis
  • Plus-leden: eerste 10 stickers gratis, daarna 25 euro per stuk
  • Lite-leden: eerste 3 stickers gratis, daarna 25 euro per stuk
  • Overige bedrijven: 25 euro per stuk

                                                                                                                  
Wil je stickers ontvangen (in een andere kleurstelling kan eventueel ook), neem dan contact met ons op via info@bouwnu.nl. 

 

Beste (ver)bouwer 2020

Voor de vijfde keer op rij organiseren wij de verkiezing van de Beste Bouwer en Beste Verbouwer van het Jaar. Hoe de uitreiking plaatsvindt zullen wij zo snel mogelijk bekend maken. Nu rijst de grote vraag: wie gaan er met de felbegeerde titels vandoor?!

 


 

Hoe Bouwbedrijf van der Helden een 9.4 scoort op bouwnu.nl

Voordat zij zich aansloten bij de website van bouwnu.nl was het bouwbedrijf al eerder gestart met het gebruik van klantverhalen op hun website. “We probeerden reacties van klanten te ontlokken met het hoofdstukje ‘klant aan het woord, om daarmee naar buiten te treden,” vertelt Wim. 

Lees hier het hele artikel.

 

Review kaartjes

Eerder hebben wij onze gratis reviewkaartjes gepromoot en ze zijn toen met bosjes aangevraagd! Vandaar dat wij ze nogmaals onder de aandacht brengen. Vertel de klant in het oriënterende gesprek al over de reviews die over jullie op bouwnu.nl staan. Volgens Yelp.nl vervolgt 72% van de consumenten immers hun aankoop na het lezen van goede reviews. Heeft de klant eerder van bouwnu.nl gehoord, dan is hij eerder geneigd een review achter te laten. Een kaartje dat je bij de klant achterlaat, helpt daar zeker bij! Klik hier om deze gratis kaartjes te bestellen.

 


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hiervoor bent aangemeld en/of omdat je nauw betrokken bent bij bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen.

* Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.

* Ben je geïnteresseerd in onze privacyverklaring? Klik dan hier.

* Heb je vragen over jouw rechten als relatie van bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen, heb je klachten of wil je jouw persoonsgegevens die bouwnu.nl / Stichting Klantgericht Bouwen van jou heeft inzien of wijzigen, stuur ons dan een email.

 

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen