Bekijk de webversie

In 2015 startten we met Bouwnu; om consumenten te helpen een geschikte aannemer te vinden. Vanaf 2016 zette een periode van explosieve groei in; op alle fronten. Meer aannemers in de database, meer bezoekers op de site, meer reviews bij meer verschillende bedrijven. Met bijna 10.000 reviews is dit het moment om Bouwnu 2.0 te lanceren. Veel bestaande functionaliteiten zijn verbeterd en zijn nieuwe toegevoegd voor jullie, de zakelijke gebruikers, én de consumenten.

 

We zijn benieuwd wat je vindt van Bouwnu 2.0!

 

Edwin, Corrie, Patty & Ilse

 

P.S. We hebben een leuke vacature voor een startend marketing-communicatie talent!

 

Nieuw op Bouwnu

Edwin GrootEdwin Groot, directeur SKB en initiatiefnemer van Bouwnu.nl: “We merkten dat we toe waren aan een robuuster systeem dat ook onze ambities qua groei aan kon. We kwamen in contact met Klantenvertellen, onderdeel van DTG en marktleider op het gebied van reviewmarketing. We besloten samen de schouders onder de door-ontwikkeling van Bouwnu te zetten.”

 

Waarom is gekozen voor een nieuw systeem?

“Groot voordeel is dat we gebruik kunnen maken van een systeem dat zich al jaren lang bewezen heeft. Het is voor bedrijven eenvoudiger om klanten uit te nodigen voor een review, een reminder wordt automatisch verstuurd als er niet op gereageerd wordt en de aannemer kan ook zelf nog een herinnering versturen. Daarnaast heeft het nieuwe systeem een aantal geautomatiseerde controles zodat de kans op onechte reviews nog kleiner is. Reviews kunnen trouwens niet meer anoniem worden ingevuld, ook dat draagt bij aan eerlijk en transparant beoordelen.”

 

Is behalve het reviewsysteem nog meer veranderd voor bedrijven?

“Ja zeker! We hebben de hele site een opfrisbeurt gegeven. De bedrijfsprofielen hebben meer opties gekregen; denk aan het toevoegen van video’s en social media accounts. Ook de zoekmachine heeft een upgrade gehad. Alle bedrijven kunnen nu zelf invullen hoe groot hun werkgebied is. Voorheen was dat alleen per provincie aan te geven, niet optimaal als je net op de grens van twee of drie provincies gevestigd bent. Consumenten vinden nu eenvoudiger een aannemer die werkt in hun (toekomstige) woonplaats.”

Log in en vul zelf je bedrijfsprofiel helemaal in. Het is immers je visitekaartje.

 

Wat merken consumenten van Bouwnu 2.0?

“Een heel nieuw onderdeel is de rubriek ‘Hulp bij je bouwproject’. We geven hier informatie over nieuwbouw- en verbouwprojecten. Zo gaan de consumenten beter voorbereid aan de slag. Voor jullie kan dat betekenen dat je klant / opdrachtgever beter weet wat hij wil en hoe, meer begrip heeft voor dingen die misschien niet in een keer goed gaan en een realistisch verwachtingspatroon heeft. En ook zij hebben natuurlijk voordeel van de verbeteringen die we hebben doorgevoerd in het ontwerp en de werking van de site.”

 

Reageren? Neem gerust contact met ons op via info@bouwnu.nl, 079 – 325 22 77, twitter of Facebook.

 

Bouwnu in cijfers

3.816 bedrijven in de database

9.424 consumenten hebben hun aannemer beoordeeld

565 bedrijven hebben 1 of meer reviews

4% scoort gemiddeld lager dan een 6

96% krijgt dus gemiddeld een voldoende

 

De gratis vermelding op Bouwnu heet vanaf nu een Lite pakket. Hiermee kun je je eigen bedrijfspagina invullen en 100 klanten om een review vragen. Naast deze Lite versie bieden we ook een Plus en een Pro pakket aan.

 

Met het Plus-pakket kun je o.a. 

onbeperkt klanten uitnodigen voor een review, zelf vragen toevoegen en gebruik maken van de Google rating. Het Plus pakket kost €495,- per jaar. Meer weten?

013 - 203 20 32 E support@bouwnu.nl 

Het Pro pakket biedt naast alle voordelen van het Plus pakket ook uitgebreide klant-tevredenheidsonderzoeken voor nieuwbouwprojecten.

Meer weten?

T 079 - 325 22 77 E info@bouwnu.nl 

Kijk ook eens op dit handige overzicht waar we alle verschillen voor je op een rij hebben gezet. 

 


Dit is de digitale nieuwsbrief van Bouwnu.nl. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld via Bouwnu.nl. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen, meld je dan eenvoudig af.

 Afmelden

 

Bouwnu.nl is een initatief van Stichting Klantgericht Bouwen en is Powered by KlantenVertellen