Bekijk de webversie

2018 is goed begonnen!

De nieuwe website is in de lucht. De consumenten plaatsen veel reviews en de bezoekersaantallen van de site schieten omhoog. In deze nieuwsbrief geven we je dan ook extra tips om je bedrijfsprofiel te optimaliseren. Want de kans dat jij wordt gevonden is nu wel heel groot.

 

Naast de nieuwe website had 2018 nog een feestelijk randje. De prijzen voor de Beste Bouwer en Beste Verbouwer van 2017 zijn uitgereikt. In deze nieuwsbrief meer over de winnaars.

 

Veel leesplezier!

Team bouwnu.nl

 

Beste Bouwer en Verbouwer 2017

Jaarlijks worden de prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer uitgereikt. De prijzen die we uitreiken zijn in drie categorieen ingedeeld. En de winnaars zijn... 


Beste Bouwer

10-50 reviews

HuneBouw

Hoogeveen
Behaalde score: 8,8


Beste Bouwer

50+ reviews

Bouwbedrijf Vosman

Raalte
Behaalde score: 9,3 


Beste Verbouwer

10+ reviews

Bouwbedrijf J.P. Leguijt

Krommenie
Behaalde score: 9,8  

Benieuwd naar de topscoorders van 2017? Het overzicht vind je hier.

Voor de interviews met de winnaars waarin zij vertellen waar hun kracht ligt klik je hier.

 

Haal het beste uit jouw profiel

 

We doen het allemaal. Even checken welk restaurant goed staat aangeschreven. Of een hotel zoeken dat hoog scoort voor een weekendje weg.

Er is geen product of dienst meer waar geen review over wordt gezocht en geschreven. Gelukkig wordt dit ook in de bouwwereld gedaan. Bouwnu.nl is de grootste en voor consumenten de belangrijkste reviewsite op het gebied van (ver)bouw. 

Hoe vollediger een profielpagina is hoe beter je beeld van de dienstverlener is. En hier ligt een grote kans voor jou als aannemer op bouwnu.nl!

 

Verkoop jezelf


De profielpagina's op bouwnu.nl zijn volgens de cijfers een belangrijke pagina voor consumenten om aannemers te checken. Verkoop jezelf nog beter door je profiel zo volledig mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Een goede profielfoto van je bedrijf.
  • Correcte bedrijfsgegevens. 
  • Laat je projecten zien in beeld en tekst. 
  • Zit je op social media? Plaats de linkjes naar jouw pagina's. 

 

Compleet? Tijd om uit te nodigen!

 

Heb je alle informatie op jouw profielpagina staan? Nodig dan je klanten uit een review te geven op de site. Dit doe je door de knop 'Nu uitnodigen' te gebruiken. 

Wil het nog niet helemaal lukken met het invullen van je profiel? Neem dan contact op met ons via support@bouwnu.nl 

 

10.000ste review

 

Afgelopen week werd de 10.000ste review geplaatst op bouwnu.nl!

Lees hier meer over het project waarover de review werd gegeven.

 

Wist je dat ...

 

… er 10.000 reviews op bouwnu.nl staan? Consumenten gebruiken de website echt als eerste zoekpunt. Zorg dus dat je er goed op staat.

 

… je met een Plus Pakket onbeperkt klanten kunt uitnodigen en vragen kunt toevoegen om nog beter inzicht in de klantbeleving te krijgen. 

 

… in januari 2018 er 277 nieuwe bedrijven met 1 of meer reviews staan op bouwnu.nl ten opzichte van januari 2017. In totaal staat de teller op 3731 bedrijven.

 


Dit is de digitale nieuwsbrief van Bouwnu.nl. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld via Bouwnu.nl. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen, meld je dan eenvoudig af via:

 Afmelden

 

Bouwnu.nl is een initatief van Stichting Klantgericht Bouwen en Powered by KlantenVertellen